El Departament de la Ribera ofereix consells per a celebrar un ‘Nadal Intel·ligent’ enfront del COVID-19

Són recomanacions com asseure’s en cadires de manera alterna o que hi haja una única persona servint als assistents

La Direcció d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera ha elaborat una sèrie de 12 consells per a celebrar un ‘Nadal Intel·ligent’ enfront del COVID-19.

Es tracta de recomanacions a seguir en la celebració dels menjars familiars que tinguen lloc en estes dates, en el marc de les restriccions establides per la Generalitat Valenciana per a la Comunitat.

Així, entre altres aspectes, es destaca la necessitat de rebre als assistents amb gel hidroalcohòlic i de mantindre obertes les finestres, si no és possible celebrar les reunions familiars a la terrassa o a l’aire lliure, evitant, sempre, fumar a l’interior de les cases. 

De la mateixa manera, s’insisteix en la importància de mantindre la distància de seguretat també en estes reunions, asseient-se en les cadires de manera alterna, i evitant la proximitat en el moment en què s’haja de prescindir de la mascareta, que es mantindrà posada sempre que siga possible mentre dure la celebració.

Igualment, es recomana que una única persona siga l’encarregada de servir als assistents, inclosos els aperitius, i brindar sense xocar les copes entre si, per a evitar contagis per contacte. 

Així mateix, es recomana convertir les nadales en poesies per a recitar, evitant cantar-les, i prescindir de música per a no cridar ni parlar fort, tot això amb l’objectiu de no generar aerosols. 

En les recomanacions emeses pel Departament de Salut de la Ribera també s’ha dedicat un espai per a fomentar la compra de productes de proximitat i propis de la comarca. 

Estos consells s’han distribuït a través dels ajuntaments i associacions de la Ribera.

Deixa el teu comentari