El Departament de Salut de la Ribera col·labora amb els centres docents i ajuntaments en la prevenció de la COVID-19

S’estan realitzant tallers en els centres escolars perquè els més joves treballen la percepció de risc i assumisquen un canvi d’hàbits

El Departament de Salut de la Ribera està col·laborant amb els centres docents no universitaris i amb els ajuntaments de la comarca en la prevenció de la transmissió de coronavirus en l’àmbit escolar.

Esta col·laboració s’està articulant a través de Educacovid, una comissió multidisciplinària integrada per professionals del Departament de Salut de la Ribera, Centre de Salut Pública d’Alzira, ajuntaments, Mancomunitat de la Ribera Alta, centres escolars de la comarca i CEFIRE de Xàtiva.

Amb l’objectiu d’arribar al col·lectiu juvenil, la Comissió Educacovid està realitzant tallers dirigits als delegats de grup dels centres d’Educació Secundària i Formació Professional de la comarca.

Segons han destacat des de la Comissió Educacovid “durant el mes de setembre la transmissió del coronavirus a les aules de la comarca ha estat nul·la, per la qual cosa es pot inferir que les mesures de prevenció adoptades en este àmbit estan funcionant. El professorat i el personal no docent estan fent un treball formidable que cal continuar duent a terme”.

Deixa el teu comentari