El Departament de Salut de la Ribera es quedarà fora de les reunions de fins a 10 persones en la fase 1

La consellera de Sanitat Ana Barceló ha manifestat que el departament de salut on no es permetrà les reunions de fins a 10 persones serà el de La Ribera, donada la seua “singularitat i situació actual”, i que aquesta mesura puga entrar en vigor posteriorment.

Barceló havia dit aquest matí que abans d’anunciar el departament de salut en qüestió, volia de primera mà comunicar-ho als alcaldes afectats.

Des de la conselleria diuen que la mesura ve donada per “les especials característiques d’aquesta àrea sanitària”. Això impedirà que de moment puga haver reunions de fins a un límit de 10 persones, tant a les vivendes, com en qualsevol establiment.

La consellera ha explicat als alcaldes que, encara que sembla que aquests no han quedat massa convençuts, que el motiu “són els casos positius que estan donant-se i l’especial mobilitat que té la nostra comarca”, el que aconsella “la necessitat d’adoptar una major precaució davant el control de les persones i dels possibles contagis”. 

Encara no se sap quin serà el màxim de persones que podran reunir-se, en el cas que el Govern autoritze l’accés a la fase 1 d’esta àrea sanitària.  

Comenta la notícia