El Departament de Salut de la Ribera inicia la vacunació enfront del coronavirus

S’han administrat 106 dosi de vacunes en residències de La Milagrosa d’Alberic i Solimar de Sollana

Les primeres dosis de la vacuna contra el coronavirus van arribar dimarts al Centre de Salut Pública d’Alzira, des d’on s’han traslladat este matí en neveres a les residències de La Milagrosa d’Alberic i Solimar de Sollana on s’ha dut a terme la la primera jornada de vacunació.

Durant esta primera jornada, s’han administrat 106 dosi de vacunes a residents i professionals sociosanitaris. Es tracta de la primera dosi de la vacuna elaborada per Pfizer-BioNtech. La segona de la dosi s’administrarà transcorreguts entre 21 i 28 dies després de la primera.

Les primeres persones a rebre la vacuna enfront del coronavirus a la comarca de la Ribera, on el Departament de Salut en la residència d’Alberic han estat Pepica Peris, de 90 anys, i Amparo Murillo, que el pròxim 6 de gener complirà els 94 anys. En i residència Solimar de Sollana, 

La Conselleria de Sanitat ha dissenyat un pla de treball perquè les persones que resideixen o treballen en residències de majors i en residències de persones amb diversitat funcional hagen rebut la primera dosi a mitjan gener.

El següent grup de vacunació és el del personal sanitari S’anirà vacunant d’acord amb la disponibilitat de les dosis i s’avançarà en cadascun dels grups en funció d’esta disponibilitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.