El Departament de Salut de la Ribera vacunarà a 7.771 docents de la comarca en quatre dies

La vacunació es durà a terme els dies 26, 27 i 31 de març i 1 d’abril en el Casal Fester d’Alzira

Esta vacunació es durà a terme els dies 26, 27 i 31 de març i 1 d’abril i la previsió és vacunar fins a 260 persones cada hora, un total de 7.771 docents de la comarca han estat citats per a rebre la vacuna AstraZeneca contra el coronavirus SARS-CoV-2, causant del Covid-19.

El Departament de Salut de la Ribera ha dividit l’espai de vacunació en diverses zones diferenciades: espera, triatge i registre, zona de vacunació amb 12 llocs, espera post-vacunació i atenció a possibles incidències.

Els docents i personal d’educació infantil i educació especial i d’educació primària i secundària, han estat convocats per centre educatiu en trams horaris de mitja hora.

A la seua arribada, en l’àrea de triatge i registre es comprovarà que els professors es troben inclosos en el llistat  i que compleixen els requisits per a l’administració de la vacuna, a través d’un qüestionari realitzat per la Conselleria de Sanitat i que hauran emplenat prèviament.

Aquest procés  servirà com un assaig per a quant arribe el moment de la vacunació massiva a la població.

La vacunació s’està duent a terme amb la col·laboració de Creu Roja i de l’Ajuntament d’Alzira que ha posat a la disposició de l’operatiu de vacunació efectius de Protecció Civil i de la Policia Local.

Per a cada sessió de vacunació, el Departament de Salut de la Ribera ha organitzat un grup de professionals compost per 25 infermeres, 3 metges, 4 TCAE (Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria) i personal administratiu.

Tags:

Deixa el teu comentari