El dispositiu de Halloween de la Policia començarà de vesprada

S’acosta la Nit de Halloween, en circumstàncies normals seria una nit de celebració i festa, però aquest 2020 serà diferent, la Comunitat Valenciana es troba en situació de restricció de mobilitat nocturna i tot aquest tipus de celebracions queden cancel-lades per això l’Ajuntament de València no ha suspés l’operatiu que articula cada nit del 31 d’octubre per a evitar les aglomeracions i el consum d’alcohol indiscriminat en la via pública sinó que tan sols ho ha traslladat de franja horària atès que la mobilitat durant la nit està explícitament prohibida ,

L’operatiu policial eixirà al carrer durant la vesprada en lloc d’a la nit i estarà pendent de qualsevol trobada social que es produïsca en la via pública i que implique la concentració de més de sis persones.

El dispositiu de la Policia Local de València per a la nit d’Halloween estarà integrat per 210 agents, 118 del servei ordinari de matí i vesprada i 92 de l’operatiu de la nit. Començarà el divendres 30 amb la instal·lació de tanques en determinats emplaçaments de la ciutat que comptaran amb una vigilància estàtica.

La Policia Local de València vigilarà especialment un total de 26 punts de la ciutat, en 11 d’ells, arribarà a realitzar vigilàncies estàtiques. Tot el centre històric es blindarà però també comptaran amb una vigilància especial molts altres llocs de la ciutat com Benimaclet, la Marina o plaça d’Hondures i el Cedre, entre altres. Així mateix es realitzaran controls d’alcohol i drogues en diferents punts.

L’objectiu prioritari, el compliment de l’Estat d’Alarma que actualment suposa la prohibició de ser al carrer a partir de les 12 de la nit excepte motiu justificat i les mesures sanitàries per a evitar la propagació del virus de la COVID-19

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, va confirmar que la Policia Local està treballant en el dispositiu que es desplegarà per tota la ciutat per a impedir que els ciutadans incomplisquen les regles establides en l’estat d’alarma i que prohibeixen reunions socials de més de sis persones no convivents.

Deixa el teu comentari