El diumenge passat, l’Alzira va empatar contra el Vilamarxant.

Els dos equips arribaren al partit amb ganes de guanyar encara que l’únic que van aconseguir va ser un empat.

L’Alzira i el Vilamarxant van empatar aquest cap de setmana. El partit va ser disputat al Lluís Suñer Picó d’Alzira. L’Alzira arribava al Picó amb ganes de guanyar, ja que l’última vegada va perdre contra l’Atzeneta. L’equip visitant també va perdre en l’últim partit jugat contra el Saguntí, amb aquests resultats, l’Alzira se situava en l’onzena posició mentre que el Vilamarxant és setzé.

A la primera part del partit, el Vilamarxant començà amb moltes ganes i amb molt bon peu. Borja Mir marcava gol en el minut 17. Després del descans arribava el gol per a l’equip alzireny, gràcies a un gol d’Antillaque en el minut 76. Finalment, el partit concloïa amb un 1-1 en el marcador.

Els entrenadors de tots dos equips van decidir usar tots els canvis disponibles. Durant els 90 minuts de trobada es van veure un total de set targetes.

L’Alzira s’enfrontarà en la següent jornada al Saguntí i el Vilamarxant jugarà contra el Paiporta.