El Family Cash Alzira FS paga la falta d’encert davant el Barça ‘B’ (1-2)

Els alzireños van dominar gran part del partit, però es van trobar amb els pals fins a cinc ocasions

El dissabte no va ser el dia. El Family Cash Alzira FS va caure davant el Barça ‘B’ amb un marcador de 1-2 per culpa de la falta d’encert de cara a porteria. Si bé és cert, l’equip va eixir una cosa dubitativa a l’inici, cosa que va aprofitar el talent del conjunt català per a fer posar el 0-2 i adquirir un avantatge que anava a ser definitiva.

El Family Cash es rehízo bé d’aqueix avantatge de dos que havia posat Rufino per als culers. Va haver-hi fins a cinc trets al pal dels de Correal entre la primera i la segona meitat. Però no anava a ser el dia. El públic, que tornava al Palau d’Esports en una xicoteta proporció, no va poder celebrar una victòria, però sí que va celebrar l’esforç dels seus, que es van buidar en la pista una vegada més.

En el segon temps, quan corria el 27, Rafa Ara escurçava distàncies en anotar el primer gol dels alzireños. Quedaven 13 minuts per davant i tot el Palau creia, però el marcador ja no es va moure. I això que es va poder assenyalar algun doble penal. El Barça ‘B’ va arribar a la seua cinquena mancada en l’equador del segon temps, però els col·legiats ja no van assenyalar cap infracció més, encara que va poder haver-la.

Al final, 1-2 i els tres punts es van pujar al bus culer. El Family Cash Alzira segueix en la tercera plaça amb 13 punts i ja pensa en el compromís de lliga del pròxim dissabte davant ElPozo Ciutat de Múrcia, però aquesta vegada en terres murcianes. El futbol sala de 2a Divisió tornarà al Palau d’Esports en 2021, amb la visita de Full Energia Zaragoza.

Deixa el teu comentari