El Family Cash Alzira FS se centra en El Ejido després de caure en Copa (3-6)

Els alzirenys van començar guanyant, però les faltes i una expulsió van condicionar la segona meitat

Semblava que sí, però finalment no va passar. No va ser la nit al Palau d’Esports. Family Cash Alzira FS i Bisons Castelló van oferir una eliminatòria copera de molt de nivell, imprimint altes dosis d’intensitat durant tota la trobada, però la balança es va acabar equilibrant en favor dels interessos castellonencs amb el marcador final de 3-6.

Als quatre minuts de partit, Castejón va inaugurar l’electrònic amb un xut amb l’esquerrana des dels voltants del punt de doble penal. Era el 1-0. El segon tant el va signar Nacho García, després de rebre una bona pilota des de darrere enviat per Serra. García la va baixar i va resoldre per baix. Superat el quart d’hora de partit, Sancho acurtava distàncies per als de la Plana.

En la represa el guió es va fer costa amunt. Dos gols de Bisons per a remuntar, expulsió de Cristian i el cartó de les cinc faltes lluint en vertical en la taula. No tenia bona pinta, però així i tot el Family Cash va batallar incansable per a revertir la situació, això sí, sense el mateix nivell de pressió al rival per a evitar el doble penal, que podia no ser massa car, vist el llindar d’infraccions.

El joc en inferioritat dur escassos segons, ja que el conjunt castellonenc va anotar prompte el 2-4. La confiança dels locals va tindre premi superada la mitja hora, quan Rafa Ara va batre a Cuxart amb un tret directe de falta per a acurtar distàncies. El Family Cash va gaudir d’un parell d’ocasions seguides per a empatar immediatament, però va faltar una mica de fortuna.

Del possible empat a quatre, i ja amb Castejón com cinqué jugador de pista, es passe al 3-5 i al 3-6, que acabaria sent definitiu per a donar-li la passada de ronda a Bisons Castelló en la competició copera. El Family Cash pensa des de ja en la lliga, que aquest mateix dissabte -si res ho impedeix- li portarà fins a El Ejido a afrontar un exigent partit a la recerca dels tres punts.

GOLS:

4’ 1-0 Gon Castejón; 11’ Nacho García 2-0; 16’ 2-1 Sancho; 23’ 2-2 Peloncha; 26’ 2-3 Dani Gómez; 27’ 2-4 Peloncha; 31’ Llaura 3-4; 35’ 3-5 Dani Gómez; 39’ 3-6 Peloncha.

Deixa el teu comentari