El Femení de l’Alzira FS es consolida gràcies al suport de Salons Carlos Valiente

La llorejada signatura de perruqueria donarà nom a l’equip alzireny en la Lliga Promoció Valenta

El femení de l’Alzira FS porta unes quantes setmanes competint sota la seua nova nomenclatura en la Promoció Valenta: Salons Carlos Valiente Alzira FS Femení. La coneguda signa de perruqueria amb seu principal a Alzira -encara que amb presència a Carcaixent i Algemesí- ha virat la seua fidel col·laboració amb l’Alzira FS, centrant ara els seus recursos en el conjunt femení.
L’equip femení de l’Alzira Futbol Sala protagonitza un capítol clau en la història de l’entitat, ja que va ser el que va permetre la conservació del número de club en la dècada dels 90, quan el masculí es va diluir. Un dels objectius recents de l’actual directiva era recuperar aquesta secció i ho va fer. Ara, al costat del suport de Salons Carlos Valiente s’ha creat una sinergia que convida a l’optimisme d’aquesta peça fonamental del club.
El Salons Carlos Valiente Alzira FS Femení disputa aquesta temporada la lliga provincial Promoció Valenta, amb gran presència d’equips de la capital d’alt nivell. Les xiques que dirigeix Majo Pascual, qui combina la seua tasca d’entrenadora amb la de jugadora, al costat d’Aina Romera com a delegada, treballen a consciència per a competir amb garanties setmana rere setmana.

Comenta la notícia