El festival Dansa València pren com a escenari teatres i places de la ciutat

La regidora Maite Ibáñez destaca que l’Ajuntament “vol sumar i implicar-se en el certamen” 

La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha mostrat la seua satisfacció per la “implicació de la ciutat” en el festival Dansa València, que organitza l’Institut Valencià de Cultura i del que l’Ajuntament és enguany coorganitzador. La regidora ha participat en la roda de premsa de presentació del festival, que s’ha celebrat este matí al Teatre Principal. 

Maite Ibáñez ha destacat que la participació del consistori es produeix amb la cessió del teatre “El Musical” i “La Mutant”, a més de l’organització dels espectacles de carrer, que tindran lloc a les torres de Serrans, les places del Patriarca i l’Almoina i distints punts de Russafa i del Parc Central. 

La regidora d’Acció Cultural ha destacat que “Dansa València és l’aposta més important de la Generalitat en matèria de dansa i, per això, és important que es produïsca a la nostra ciutat”. En este sentit, Ibáñez ha destacat que el festival “és una oportunitat per a la trobada entre els professionals del sector però també l’oportunitat que els habitants de València s’acosten als millors ballarins i ballarines valencians i espanyols”. 

Maite Ibáñez ha destacat la dificultat que la covid-19 ha comportat en la producció del festival  i, per això, “hem hagut de sumar esforços, equips i plans de contingència amb la Generalitat”. La regidora ha demanat als habitants de la ciutat que “recórreguen València a través de la dansa contemporània i del seu pas pels teatres però també pels espais de trobada al carrer”. 

La 33a edició del festival “Dansa València” es celebrarà del 7 al 15 de novembre en teatres i espais a l’aire lliure de tota la ciutat. Per primera vegada, l’Ajuntament és també coorganitzador. La regidora d’Acció Cultural ha mostrat la seua satisfacció i ha anunciat que “l’Ajuntament vol sumar i implicar-se en el certamen”. 

Deixa el teu comentari