El Festival Gothejazz tanca una nova edició amb èxit de públic i crítica

El Gothejazz va tornar a deixar un gran sabor de boca després del seu pas per Godella. El Festival de música jazz que se celebra en la localitat de l’Horta Nord va tancar ahir una nova edició amb èxit de públic i crítica com ve succeint en els anys previs. De nou, els artistes van tornar a demostrar la seua qualitat davant un aforament entregat amb ganes de gaudir de la millor música durant quatre dies.

L’actuació de Martirio i Chano Domínguez, plat fort del Festival, va fer les delícies dels presents el dissabte amb un concert on van homenatjar el músic cubà Bola de Nieve. El seu recital als Jardins de Villa Eugènia va meréixer el reconeixement del públic que va omplir l’aforament.

Saphie Wells & The Swing Cats i Folkenjazz amb Ximo Caffarena també van enamorar al públic que va anar a presenciar-los el dijous i divendres, respectivament. El millor jazz adaptat a les noves tendències no va deixar indiferent als assistents que es van bolcar en estos dos concerts.

Finalment, el diumenge va arribar el torn dels més xicotets de la casa, ja que van gaudir amb l’actuació de Pool Jazz, una banda de Paiporta que ja va deixar molt bones sensacions en l’edició de l’any passat. De nou, van aconseguir que les xiquetes i xiquets també es divertiren amb la seua dinàmica actuació.

Finalment, la Big Band del Casino Musical de Godella va posar el punt i final al Festival Gothejazz. Amb un repertori basat en els compositors de jazz moderns i actuals, entre els quals van destacar Bill Holman, Quincy Jones, Thad Jones, Pat Metheny, Mike Mower, R. P. Cullen i Tim Davies, va clausurar el Gothejazz en Villa Eugènia.

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, es va mostrar molt feliç pel resultat final: “El treball sempre té la seu recompensa. I el Gothejazz és una mostra evident que amb molt d’esforç aconseguim fer gaudir de la música a la ciutadania de Godella i a moltes persones que venen de totes les parts de la província per a delectar-se amb el jazz”.

“Continuem sent molt ambiciosos amb el cartell i enguany hem tornat a encertar amb músics que han deixat la seua petjada en el nostre Festival Gothejazz. De dijous a diumenge, el jazz i els seus diferents vessants es va convertir en protagonistes a Godella gràcies a la passió del públic i el saber fer dels músics”, ha continuat Prades.

La regidora va emplaçar al públic a l’any que ve: “Hem fet un gran esforç per a, malgrat la crisi sanitària, organitzar un Gothejazz de primer nivell. Estem convençuts que l’any que ve tornarem a enamorar-nos d’esta música i este Festival que ens atrapa edició rere edició”, ha conclòs la responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Godella.

Deixa el teu comentari