El festival literari “Torrent Històrica” inicia la seua segona edició

La jornada inaugural va estar protagonitzada per la participació d’Alejandro Noguera, Sebastián Roa, Espido Freire i Carlos Fidalgo

El festival literari “Torrent Històrica” va inaugurar ahir la seua segona edició de manera virtual, a causa de les circumstàncies sanitàries actuals, amb una jornada protagonitzada per Alejandro Noguera i Sebastián Roa, que van ser els encarregats d’obrir el certamen amb la xarrada “Engranatges de la història” –presentada per Irene Rodrigo- , i Espido Freire i Carlos Fidalgo, que van posar el fermall d’or al primer dia amb “Coses que no et vaig comptar” –a càrrec del presentador Bernardo Carrión-.

Hui serà el torn d’Alfonso Mateo-Sagasta i Dolores García, que participaran en la primera tertúlia de la vesprada, a les 18:30h, denominada “El bon salvatge” –que serà conduïda per Lucia Márquez-. Tot seguit, a les 19:30h Rosa Montero protagonitzarà “Contra el horro” –que estarà dirigida per Santiago Álvarez-. Cal destacar que totes dues xarrades podran seguir-se en els comptes oficials de Facebook i *Youtube de l’Ajuntament.

Deixa el teu comentari