El foc de l’abocador de Sollana segueix fumejant

El passat 22 de desembre les flames van omplir la superfície de l’abocador de Sollana, una fàbrica abandonada que s’utilitza per a deixar residus. Després de més de dues setmanes de feina dels bombers, el foc ha desaparegut, però l’espai continua fumejant.

El passat 22 de desembre de 2018, una antiga fàbrica de Sollana, que actualment s’utilitza com a abocador, es va envoltar de flames. Després de més de 20 dies de feina i control, el foc ja no hi és, però la zona encara continua envoltada de fums.

Martínez, l’alcalde en funcions del municipi, comenta que s’han posat en contacte amb el Director General d’Emergències per tal de notificar la situació actual.

Tall Juanjo Martínez, Alcalde en funcions Sollana

A principis d’estiu, aquesta zona va patir un altre incendi, afortunadament, i encara que ha costat temps, aquest no ha sigut tan greu.

Tot i que el fum continua eixint, no sembla que siga perjudicial.

Tall Juanjo Martínez, Alcalde en funcions Sollana

Una vegada la zona deixe de fumejar, la voluntat de Martínez, és que l’abocador es tanque i es deixe de fer un mal ús, però el procés no sembla fàcil.

Tall Juanjo Martínez, Alcalde en funcions Sollana

Fins i tot, la població està recollint signatures per a forçar el seu tancament. De moment, aquest abocador, continua fumejant.

Comenta la notícia