El fotògraf d’Alzira Jose Plaza oferix dos exposicions paral·leles a Altea i Gandia

El fotògraf d’Alzira Jose Plaza ens oferix dos exposicions paral·leles en què ens mostra les sèries Requadros/Interferències en la Biblioteca Central de la Ciutat de Gandia i l’exposició TRANSFORMES en la Sala Toni el Fuster/Fundació Eberhard Schlotter en la Ciutat d’Altea.

Ambdós estaran obertes al públic durant tot el mes de novembre. Podrem disfrutar dos denses exposicions d’un fotògraf que compta amb un bagatge intens desenvolupat durant llarg temps en el món de la publicitat i posteriorment en la investigació i creació d’imatges.

Utilitzant en les positivacions tant en el llenç com el paper fotogràfic Fine art Museum, ens presenta cinc sèries amb  el rostre humà i la naturalesa com referents; amb plantejaments diferents però amb una idea/concepte comú.

L’exposició a Gandia conté un total de 15 obres i podrà ser visitada fins al 30 de novembre i l’exposició a Altea un total de 41 obres amb diferents formats i podrà ser visitada fins al 6 de desembre.

 Les sèries Natureman. Artbustos. Retratart.Requadros.Interferències, que Jose Plaza ha treballat intensament al llarg dels dos últims anys, conformen TRANS-FORMES;amb elles    ens mostra com interpreta la realitat, amb la llibertat del llenguatge fotogràfic, aconseguint imatges que ens oferixen el seu imaginari visual.

Sales Prats,comissària de l’exposició

Comenta la notícia