El govern alzireny millora la imatge de les parades de bus canviant marquesines i postes d’informació

20161129_081623S’estan retirant tres marquesines de la parada d’autobús urbà. Dos de la plaça del Regne; la de davant de la Tourist Info, que va a ser substituïda per una altra de nova i amb un altre disseny; i la de la part d’enfront d’esta, per tractar-se d’una parada que des de fa temps no comptava amb servici, no serà reposada. La tercera marquesina es troba a la plaça Major, just enfront de la font, i com la de la plaça del Regne serà substituïda per una altra més funcional amb l’entorn on es troba ubicada.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha manifestat que les marquesines retirades no seran desballestades; es condicionaran, arreglant els desperfectes, per tal de ser utilitzades en altres llocs de la ciutat on hi ha parada d’urbà.

Al mateix temps que es canvien unes marquesines i es reubiquen altres s’estan canviant les postes amb la informació de les freqüències de cada una de les línies de l’autobús urbà.
Des de la Regidoria de Serveis Públics es continua millorant tant la informació com els llocs de parada dels distints punts de la ciutat.
Alzira, 1 de desembre de 2016

Deixa el teu comentari