El govern d’Alzira neteja els abocadors incontrolats i sancionarà a qui incórrega en esta mala pràctica

A Alzira hi ha, desafortunadament, diversos abocadors incontrolats que acumulen tot tipus de deixalles, que provoquen brutícia i insalubritat.

Per d’acabar amb esta mala pràctica, des de la Regidoria de Serveis Públics, va a posar-se en marxa un pla de treball per a retirar els enderrocs i efectes, i deixar eixos llocs nets de brutícia.

This slideshow requires JavaScript.

Com que esta pràctica no està permesa es farà un seguiment exhaustiu d’estos abocadors; en cas que algú siga sorprés abocant restes en llocs incontrolats serà sancionat. Per tal que tots els ciutadans estiguen assabentats, s’instal•laran uns cartells que contindran la informació de prohibició d’abocaments incontrolats, així com de la sanció a la qual podran enfrontar-se en cas de fer cas omís de la normativa.

El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, fa una crida per a complir la normativa, “Hem de ser cívics i no embrutar el nostre entorn”. Per a les deixalles cal utilitzar l’Ecoparc; per als efectes inservibles hi ha la possibilitat de l’atenció diària de recollida de trastos, cridant al 96 2417454 per a concretar el moment en què els operaris poden passar a arreplegar-los.

Alzira, 30 de juliol de 2015

Deixa el teu comentari