El govern d’Alzira retirarà este mes d’agost milers de xiclets de les voreres i carrers

6 d’AgostDes de la Regidoria de Serveis Públics, es posarà en marxa una campanya especial de retirada de xiclets, ja que se solen tirar indiscriminadament a les voreres i això embruta els carrers.

 

ChicleLa campanya de neteja de xiclets es realitzarà en les principals zones de la ciutat i en els barris, per al que comptarà amb una brigada d’especialistes que desprendran de les voreres i carrers milers de gomes de mastegar durant este mes d’agost. La posada en marxa d’este servici, és per a conscienciar els ciutadans que “llevar un xiclet és prou més costós que mastegar un xiclet i tirar-ho al sòl”.

Fernando Pascual, responsable de la Regidoria de Serveis Públics, manifesta que al mateix temps que es duran a terme les tasques de neteja, es farà una crida als ciutadans i ciutadanes perquè respectem el nostre entramat urbà; a totes i tots ens agrada viure en un entorn més net.

El govern municipal considera que afortunadament, són molts els qui utilitzen les papereres per tirar els xiclets, però encara hi ha un sector de la població que opta per tirar-los directament a terra. “Esta acció incívica té un cost per a l’Ajuntament, diners que podríem estalviar-nos si tingueren el mínim gest de fer ús de les papereres”, ha declarat Pascual.

Peu

Deixa el teu comentari