El govern de Mislata aconsegueix el suport de C’s per a l’aprovació del pressupost municipal de 2019

L’equip de govern socialista compta amb el vot favorable del portaveu del grup Ciutadans, José María González Murgui, qui ha manifestat que porta diversos mesos treballant en idees que s’han vist reflectides en el pressupost per a 2019

Per tercer any consecutiu, el govern de Mislata ha aconseguit un acord amb el regidor portaveu del grup Ciutadans per a l’aprovació del pressupost municipal que s’aprovarà aquest mes i serà efectiu a partir del pròxim 1 de gener. El nou pressupost ascendeix a més de 30 milions d’euros, la quantitat més alta dels últims set anys, i que ara permetrà realitzar noves inversions rebaixant al mateix temps la pressió fiscal. Amb aquest pressupost, el deute històric es reduirà un 10% més, i se situarà en prop de 14 milions d’euros, lluny dels 39,5 milions d’euros que va reflectir la auditoria de 2011.

Per a la portaveu del govern socialista, Mª Luisa Martínez Mora, “la voluntat d’aquest govern ha sigut des del primer dia obrir els pressupostos al diàleg, intentar sumar suports i incloure propostes d’altres grups, i em satisfà veure que comptem amb el vot favorable del grup Ciutadans, i en aqueix sentit estem agraïts”. Al que afig que “moltes de les propostes del grup Ciutadans tenien una base pressupostària establida, però anaven més enllà, i no hem tingut objecció a incloure alguna mesura extraordinària per a ampliar les quanties d’ajudes socials, o reduir en major percentatge les taxes administratives, per exemple”.

El portaveu de Ciutadans, González Murgui, va mantenir reunions amb l’equip de govern des del passat estiu per a exposar les seues mesures fiscals, i explica que “hem decidit donar suport novament al pressupost municipal ja que hem estat treballant en diverses mesures per a rebaixar la pressió fiscal i així poder mantenir un bon nivell d’inversions que permeten traure avant moltes de les mesures que proposem al llarg de l’any a través de les nostres mocions”.

El ple d’aquest pròxim dia 29 de novembre portarà a aprovació el pressupost general de 2019, amb el que Mislata iniciarà l’any amb un pressupost aprovat i llest per a la seua execució; “alguna cosa que posa de manifest l’interès d’aquest govern per sanejar l’economia local i reforçar les polítiques socials, que un any més tindran augments per als serveis i programes que hem engegat”, segons ha explicat Mª Luisa Martínez Mora.

Deixa el teu comentari