El jove pianista suecà Ferran López Carrasquer oferirà un concert a la sala SGAE Centre Cultural

Divendres que ve 13 de març, a les 19 hores, a la sala SGAE Centre Cultural de València, el jove pianista suecà Ferran López Carrasquer oferirà un concert, amb entrada lliure, en el qual interpretarà obres de Wolfgang Amadeus Mozart, Frédéric Chopin, Matilde Salvador, Isaac Albéniz, Salvador Chuliá, Antonio Fornet, Franz Liszt i de la seua pròpia autoria.

El passat mes de gener, el Centre Municipal Bernat i Baldoví es va omplir d’un públic entusiasta per a escoltar el concert que Ferran López va dedicar a tots els seus paisans. “Per a ell era molt important actuar a la seua ciutat i, per a nosaltres, va ser un plaer que es poguera realitzar este concert en el qual Ferran va aconseguir posar en peu a tot l’auditori amb les seues interpretacions magistrals”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez, qui ha remarcat també la importància que una persona tan jove siga reconeguda amb tants guardons en prestigiosos concursos nacionals i internacionals “per això, és un privilegi poder escoltar-li i ara, de nou, tenim una oportunitat divendres que ve”. 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari