El mercat ambulant de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull aquest cap de setmana un espectacle gratuït de titelles

Se celebra el dissabte 26 i diumenge 27 de desembre a les 13.00, 18.30 i 20.30 hores

El Passeig de Boterells de la Ciutat de les Arts i les Ciències on ha instal·lat el mercat ambulant de Nadal acull aquest cap de setmana un espectacle gratuït de titelles. Són sessions de 30 minuts aproximadament, que se celebraran el dissabte 26 i diumenge 27 de desembre a les 13.00; 18.30 i 20.30 hores.


El mercat ambulant compta amb llocs d’artesania, foodstrucks, un pesebre vivent, exhibicions d’oficis tradicionals (luthier, vidriero, ceramista, fuster, entre altres), una ludoteca musical i diversos tallers participatius infantils de manualitats amb temàtica nadalenca. Tota la informació i horaris: consultar ací

Per compres mínimes de 3 euros a les botigues, activitats o foodtrucks del mercat ambulant de Nadal es podrà adquirir una entrada única al Museu o al Hemisfèric al preu de 5 euros.

Totes les activitats, lúdiques i comercials compleixen amb la normativa vigent contra la COVID-19 i es desenvolupen a l’aire lliure en cadascun dels espais reservats per a això. L’accés i eixida del mercadito estarà controlat de manera automàtica per a conéixer l’aforament del mateix a cada moment, evitar així aglomeracions i garantir que es manté la distància interpersonal de seguretat.

Deixa el teu comentari