El Mercat de la Vila d’Alzira realitza este Nadal tres sortejos amb productes propis

El 21 de desembre, amb la col·laboració de Creu Roja, hi haurà una arreplegada de menjar no perible i joguets per a les famílies més vulnerables d’Alzira   

El Nadal de 2020 serà diferents de com l’hem viscut fins ara degut a les restriccions sanitàries per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, l’esperit nadalenc continuarà present a les nostres cases, on els productes de millor qualitat estaran presents a les taules.

Com cada Nadal els comerciants del Mercat de la Vila, junt amb la Regidoria de Serveis Urbans, de l’Ajuntament d’Alzira, enceten una campanya per tal d’incentivar les compres i premiar la fidelització dels seus clients.

Realitzar les compres al Mercat de la Vila et pot eixir molt a compte, ja que entraràs a formar part del sorteig de tres fantàstics regals:

El 18 de desembre, a les 12 hores, es realitzarà el sorteig d’una cistella amb productes de xarcuteria i salaons, de xarcuteria Lolín.

El 23 de desembre, es realitzarà el segon dels tres sortejos. En esta ocasió, una cistella repleta de verdures ecològiques, de Fruit de Llavor.

Per últim, el 30 de desembre, se sortejarà un lot de productes de rebosteria artesanal de Besayúname.

Per a participar només caldrà emplenar una butlleta amb la qual entraràs a formar part de qualsevol dels tres sortejos. «Amb esta acció volem incentivar les compres nadalenques al Mercat de la Vila, un espaí amb productes de primera qualitat per assaborir a les nostres taules estes festes», segons Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans i encarregat de l’àrea de mercats.

A més els clients del Mercat de la Vila, des del 14 de desembre, rebran una malla de taronges al realitzar les seues compres.

ARREPLEGADA DE MENJAR NO PERIBLE I JOGUETS NOUS

Una altra iniciativa de la Regidoria de Serveis Urbans per a este Nadal en el Mercat de la Vila, amb la col·laboració de Creu Roja, és l’arreplegada de menjar no perible i joguets nous el dilluns 21 de desembre.

L’Ajuntament cedirà eixe dia la parada número 5 a Creu Roja, on tot el que s’arreplegue serà distribuït entre les famílies més necessitades de la nostra ciutat. Amb esta acció ajudarem a passar un millor Nadal als més vulnerables i de segur alegrarem els Reis a les menudes i menuts que no tenen accés a l’adquisició de joguets.    

Deixa el teu comentari