El Mercat Ecològic d’Alzira celebra la primera Fira de Reis amb èxit

Diverses associacions i noves empreses s’han sumat a l’edició més nadalenca d’aquest mercat que ofereix cada dimecres a la Plaça de la Constitució d’Alzira venda directa de productes ecològics.

El Mercat Ecològic de venda directa que setmanalment es situa a la plaça de la Constitució d’Alzira, ha acollit una edició especial, la primera Fira de Reis del mercat ecològic, en la qual s’han sumat diverses organitzacions i noves empreses.

Una d’elles, ‘Norte Perdido’ d’Alzira ha aprofitat la cita per dur a terme una campanya de recollida de joguets per als més necessitats.

Per altra banda, aprofitant una major afluència de gent al mercat i amb motiu de les festes de Nadal, han complementat el mercat diverses activitats per a tots els públics com música en directe, xerrades i conferències i també una classe de ioga per als més menuts.

A banda, els visitants han trobat noves parades amb nous productes.

Un matí on tots i totes han gaudit del mercat ecològic d’Alzira amb les diverses activitats que l’han complementat. Un mercat que es pot visitar cada dimecres de 9 a 14 del matí i en el qual es poden trobar productes com verdura, fruita, pa, vins, formatges i conserves, entre altres.

Deixa el teu comentari