El mercat municipal dóna a conéixer les millors imatges de Mislata

Els guanyadors han sigut seleccionats per un jurat i pels propis clients del mercat

El concurs de fotografia “Racons de Mislata hui”, impulsat per l’Associació de Comerciants del Mercat, ja coneix als seus guanyadors. La iniciativa, sorgida amb l’objectiu de dinamitzar el consum en el mercat i atraure a més públic, convidava als veïns i veïnes de la ciutat a participar captant imatges d’algun lloc o racó del municipi. De les més de cent fotografies presentades, quatre han sigut finalment les premiades.

Un jurat expert ha atorgat el primer premi ex aequo a la fotografia en blanc i negre de la fàbrica de paper, de Mª José López, i a la imatge nocturna del barri de la Moreria, realitzada per Vicente Javier Navarro. Tots dos van ser premiats amb un xec de 250 € per a gastar en material fotogràfic. El segon premi, amb un valor de 150 €, va recaure en la fotografia de Domi Balastegui, una imatge en blanc i negre de la plaça Conde Aranda.

Un últim premi ha sigut l’atorgat pels propis usuaris i consumidors del mercat, els qui tenien l’oportunitat de votar per la seua imatge preferida després de realitzar alguna compra en qualsevol dels llocs. En aquesta ocasió, el premi del públic, valorat amb un altre xec de 100 €, ha recaigut en una altra imatge nocturna del barri de la Moreria, de Toni Barberá.

Al lliurament de premis van acudir l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Mercat i Consum, Javier Santes, que van ser els encarregats, juntament amb Victorino Vergara, president de l’Associació de Comerciants del Mercat, de donar a conéixer els guanyadors. Bielsa va felicitar els guanyadors i guanyadores i a l’Associació de Comerciants perquè “aquesta iniciativa té dos vessants, la de potenciar el comerç local i de proximitat, que és el que cal potenciar i donar suport, i d’altra banda el de conéixer els diferents racons de Mislata, perquè queden en el record i dins de molts anys es puga conéixer com és Mislata hui”.

L’exposició pot visitar-se encara fins al pròxim 31 de gener, en l’horari habitual del Mercat.

Deixa el teu comentari