El Mercat Renaixentista de Burjassot s’ajorna fins al mes d’octubre

sdr

L’Ajuntament de Burjassot ha pres la decisió d’ajornar la celebració del Mercat Renaixentista Els Sitges que, any rere any, omplia els carrers del centre del municipi de teatre, espectacles de carrer o artesania en l’últim cap de setmana de maig.

La situació d’estat d’alarma i de crisi sanitària, i la responsabilitat del Consistori envers els seus ciutadans i ciutadanes, que li van portar també a suspendre la celebració de la Festivitat de l’1 de Maig, ha fet que es prenga la decisió d’ajornar la realització d’un dels projectes més estimats i demandats en el municipi. Aquest ajornament suposarà la realització del Mercat, en el cas que la situació millore i les autoritats competents ho permeten, el mes d’octubre, concretament l’últim cap de setmana.

“Volem que Burjassot gaudisca del seu Mercat Renaixentista Els Sitges però, per a això, hem de comptar amb les màximes garanties sanitàries”, tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, “esperem poder celebrar-lo a l’octubre i que les nostres veïnes i els nostres veïns gaudisquen de l’essència del Mercat i dels seus llocs i espectacles de carr

Comenta la notícia