“El Metall No Mor Mai” promou la sostenibilitat i el reciclatge en més de 30 sales d’assaig valencianes

L’Ajuntament de València i les sales d’assaig de la ciutat s’han unit al  Programa europeu de sensibilització ambiental, Cada Lata Cuenta,  per a impulsar el reciclatge i la cultura sostenible amb la campanya “El Metall No Mor Mai”.

Aquesta iniciativa s’ha presentat a l’Ajuntament de València amb la presència de Sergi Campillo, Vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, i Iris Mullor, Responsable de Comunicació de Cada Lata Cuenta a Espanya.

“El Metall No Mor Mai” arriba a la capital del Túria de la mà de L’Ajuntament de València, després de posar-se en marxa amb èxit en més de 70 sales d’assaig de Coruña, Sevilla o Madrid.

L’Ajuntament de Valencia reforça el seu compromís amb el reciclatge.

Per a intensificar aquesta campanya de sensibilització, les sales d’assaig de la ciutat comptaran amb materials que afavorisquen el reciclatge d’aquests envasos i els locals participants rebran material educatiu que recorde la importància del reciclatge.

Gràcies a aquesta aliança, la campanya arribarà a més de 30 sales d’assaig en les quals es conscienciarà sobre la importància del reciclatge de llandes de begudes en aquests espais, promovent una cultura sostenible i segura.

Deixa el teu comentari