El Mislata CF i el València CF s’uneixen per a millorar la formació esportiva de les escoles base

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha assistit a la signatura d’aquest conveni que ajudarà molts xiquets i xiquetes a tindre “un millor futur i més oportunitats”

Aquest matí ha tingut lloc en el Centre Sociocultural La Fàbrica la signatura del conveni entre el Mislata CF i el València CF, mitjançant el qual, les dues escoles esportives treballaran en la mateixa línia a nivell metodològic amb l’objectiu de conjuminar esforços i millorar al màxim la formació esportiva dels equips base del club mislatero.

En la signatura han sigut presents per part de la nostra ciutat, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor d’Esports, Toni Arenas, el president del Mislata CF, Iván Pérez; i per part del club valencianista, els responsables de les escoles del València CF, Carlos Martínez i Ramón Monpó. A la signatura han assistit també representants de les directives dels clubs i patrocinadors.

Carlos F. Bielsa ha remarcat el compromís de l’Ajuntament amb les escoles esportives municipals i ha qualificat aquest conveni de “molt important per a l’esport de base del nostre club de futbol. Som una ciutat humil i amb clubs esportius humils, però tenim xiquets i xiquetes que poden ser grans estreles, i aquest conveni els ajudarà a tindre un millor futur i més oportunitats”. I és que, un dels objectius del conveni és també la cerca de joves talents.

Amb aquest conveni, els diferents entrenadors de totes dues escoles intercanviaran experiències de formació per a enriquir-se mútuament i impulsar la professionalització de les escoles. A més, tots dos clubs, començaran a treballar braç a braç per a millorar individualment als seus propis jugadors i jugadores.

Aquesta unió també servirà al club mislatero per a potenciar la seua estructura esportiva amb el suport dels valencianistes i així desenvolupar, més si cap, la formació en valors dels seus jugadors i jugadores.

Els representants de tots dos clubs han mostrat bona sintonia i la seua satisfacció per crear vincles i relacions que donaran major visibilitat a les escoles base.

Deixa el teu comentari