El Museu Comarcal de l’Horta Sud obrirà les seues portes als veïns d’Almussafes

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat organitza la visita guiada gratuïta, que se celebrarà dimecres que ve dia 14 

Encara queden 15 places vacants per a participar en l’excursió

 La inscripció es va realitzar ahir dilluns dia 14 en l’Oficina d’Atenció al Major

Almussafes, a 9 de desembre del 2016. La Regidoria de Polítiques d’Igualtat d’Almussafes contínua promocionant la seua oferta cultural i turística per al col·lectiu de veïns. La visita guiada al Museu Comarcal de l’Horta és l’activitat triada per a este mes de desembre, concretament per a dimecres que ve dia 14. Les inscripcions per a participar en l’excursió encara seguixen obertes en l’Oficina d’Atenció al Major, ja que resten 15 places vacants a hores d’ara. L’Ajuntament subvenciona íntegrament el cost global de l’activitat, desplaçament inclòs.

museu1Un total de 52 veïns i veïnes d’Almussafes podran visitar, dimecres que ve dia 14, el Museu Comarcal de l’Horta Sud Josep Ferrís March, ubicat en la ciutat de Torrent i obert al públic des del 28 de juny del 2000, amb la finalitat de donar a conéixer la cultura tradicional de la comarca.

Durant l’excursió, els participants tindran l’oportunitat de conéixer les formes de vida d’una família d’agricultors de la comarca, durant el context de la societat preindustrial, gràcies a les col·leccions existents en l’exposició permanent del museu i creades a partir d’un conjunt de peces cedides per veïns de la  pròpia comarca de l’Horta Sud.

Els visitants recorreran l’immoble, instal·lat en la casa de l’Estudiant de Boqueta, una antiga casa de llauradors construïda durant la primera dècada del segle XX, en la que a més s’exhibix un Betlem Tradicional, muntat per l’Associació de Betlemistes de Torrent.

Esta visita es completa amb altres activitats que periòdicament oferix el museu relacionades amb un coneixement directe del territori i d’alguns aspectes més concrets que aprofundixen en els continguts de l’exposició permanent.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Davinia Calatayud, acompanyarà al grup de viatgers, que partiran des del Centre Cultural a partir de les 16.15 hores, en esta iniciativa turística, amb la que es tanca l’any 2016.

Deixa el teu comentari