El Museu de Belles Arts de València té tallers tots els diumenges per a xiquets de 3 a 6 anys

‘Fem Arquitectura’ és el taller que es fa tots els diumenges d’11.30 a 13.30 hores al pati de l’Ambaixador Vich sense necessitat de reserva prèvia

 El Museu de Belles Arts de València té tallers infantils tots els diumenges al matí dirigits al públic amb edats compreses entre els 3 i els 6 anys.

‘Fem Arquitectura’ s’inicia aquest diumenge, dia 1 de març, fins al 12 de juliol, d’11.30 hores a 13.30 hores, és gratuït, requereix que els xiquets estiguen acompanyats d’un adult i no necessita reserva prèvia, encara que l’aforament està limitat.

El taller consisteix en el fet que els participants disposaran, a manera de joc de construcció, de les diferents formes geomètriques que conformen els elements del pati de l’Ambaixador Vich: columnes, capitells, arcs… Amb les peces de grandària gran es crearà en aquest singular espai del Museu de Belles Arts de València un paisatge de construccions fetes pel públic infantil amb la seua pròpia visió arquitectònica.

Fer el taller infantil i visitar les sales del Museu de Belles Arts és un bon pla de diumenge. A més de la col·lecció permanent, en aquests moments hi ha obertes al públic quatre exposicions temporals.

‘L’inici de la pintura moderna a Espanya: Sorolla i el seu temps’ es recrea en la figura del pintor valencià, Joaquim Sorolla, amb el qual es va iniciar la pintura moderna a Espanya, i amb els pintors del seu temps que el van influir i en van ser coetanis o deixebles.

‘La matança dels innocents’, de Josep Ginés, és una exposició d’escultures de diferents escenes del passatge evangèlic de la degollació de xiquets per orde d’Herodes.

‘Ni clàssics ni moderns. Buscant la veritat al Museu de Belles Arts de València’ ofereix un recorregut sobre la pintura valenciana i espanyola entre els anys cinquanta i huitanta del segle XIX, període de la història de l’art que no es mostra actualment en la col·lecció permanent.

I ‘Teste Grottesche’, una exposició que es tanca diumenge que ve sobre aiguaforts dels segles XVI i XVII basats en els dibuixos sobre caps grotescos que feia Leonardo da Vinci.

Comenta la notícia