El Museu de Belles Arts difon el seu programa cultural per al segon trimestre de l’any

Un cicle de cinema de ‘Queer Horror’, conferències, música, dansa i teatre ompliran les vesprades del Museu

Els diumenges de matí estan dedicats a espectacles infantils

El Museu de Belles Arts de València ha difós el programa cultural del segon trimestre de l’any, que omplirà les vesprades del Museu amb cinema, conferències, música, dansa i teatre. Els matins del diumenge es reserven per als espectacles infantils.

Els dimarts de cinema estan dedicats al ‘Queer Horror’, un encreuament entre el ‘queer’ i el gènere cinematogràfic de l’horror que mostra comportaments i problemàtiques homosexuals de manera metafòrica, amb títols tan primitius d’aquest gènere com ‘La hija de Drácula’, de 1936, fins a ‘La piel que habito’, de 2011.

Els dimecres s’ocuparan amb música de diferents estils (flamenc, clàssica, pop) amb dansa i s’introdueix el teatre amb representacions de format de curta duració de les companyies ‘Vudú Teatro’ i ‘Nelo Sebastián’.

Entre els conferenciants del dijous, les sessions s’iniciaran amb Tomás Llorens, exdirector de l’IVAM i del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía, i conservador en cap del Museu Thyssen-Bornemisza de 1991 a 2005, i comptarà amb noms destacats com els d’Amadeo Serra (Universitat de València), Fernando Checa (Universitat Complutense de Madrid), María Dolores Jiménez-Blanco (Ministeri de Cultura), Pilar Benito (Patrimoni Nacional) o Miguel Zugaza (Museu de Belles Arts de Bilbao).

El curs de formació organitzat per l’Associació d’Amics del Museu aquest trimestre estarà dedicat al Modernisme i en els matins dels diumenges repetirà Títeres La Matallina per la gran acceptació entre el públic infantil.

El cicle de cinema comença a les 17.00 hores; les activitats d’arts escèniques i acadèmiques, a les 18.00 hores; el curs de formació serà els divendres a les 11 hores, i els diumenges infantils, també a les 11 hores. Entrada gratuïta fins a completar l’aforament. La inscripció prèvia estarà oberta des de les 10.00 hores del dia anterior a cada activitat, telefonant al 96 387 03 00 (màxim, 2 localitats per persona).

La informació detallada es pot trobar en el web del Museu: <www.museobellasartesvalencia.gva.es>.

Deixa el teu comentari