El Museu dels Ciències celebra el seu vint aniversari amb l’exposició ’20 amb la teua, amb tu, with you

La mostra, de lliure accés, és un recorregut a través d’aquestes dues dècades de divulgació científica


A través d’un programa d’ordinador, el públic pot configurar un càpsula del temps que s’obrirà en 2040

El 13 de novembre el Museu dels Ciències compleix vint anys. Per aquest motiu, s’ha creat l’exposició ’20 amb la teua, amb tu, with you’, un viatge a través d’aquestes dues dècades de divulgació científica i compromís cultural.

La mostra, situada al Carrer Menor del Museu, de lliure accés, recorda com era la nostra vida l’any 2000. El principi d’un nou mil·lenni, una nova centúria i dècada en la qual començàvem a portar els nostres primers telèfons mòbils, la vida existia sense Internet i l’Estació Espacial Internacional estava en fase de construcció.

’20 amb el teu, amb tu, with you’ presenta, a manera de càpsula del temps, els elements més significatius que han definit al Museu dels Ciències com un referent en la ciència interactiva.

Es tracta d’una manera de veure l’evolució de la seua història a través de peces i mòduls de diferents exposicions que han servit al llarg d’aquests 20 anys per a comprendre els fenòmens científics a través de l’experimentació i l’entreteniment.

A més, a través d’un programa d’ordinador, els i les visitants poden configurar una nova càpsula del temps que s’obrirà en 2040.

Deixa el teu comentari