El Museu dels Ciències obri al públic l’exposició ‘Érase una vegada’ per a explicar la ciència a través de contes populars

La nova exposició ‘Érase una vegada’ del Museu dels Ciències podrà visitar-se a partir d’aquest dijous, 13 de desembre, en la primera planta de l’edifici. Es tracta d’una mostra interactiva que explica conceptes científics a través de deu contes populars i descobreix la ciència amb ‘Pinotxo’, ‘Els tres cerditos’, ‘Caputxeta Roja’ o ‘Hansel i Gretel’, entre altres personatges.

‘Érase una vegada’, situada al costat del ‘Espai dels Xiquets’, es desenvolupa a través de 10 ‘llibres’ gegants que relaten cadascuna de les històries al voltant d’un ‘bosc’ central. Aquest espai compta amb 18 ‘arbres’ de més de 4 metres on explorar, interactuar i escoltar contes.

L’exposició, recomanada per a xiquets entre els 4 i 11 anys, proposa diverses experiències interactives entorn d’aquestes històries tradicionals i inclou una zona lúdica per a cuentacuentos, jocs, dibuix i ‘photocall’ temàtic. Després del seu pas per la Citè de París, el Museu dels Ciències és el primer museu a Espanya on s’exposa.

Deixa el teu comentari