El Museu dels Ciències ofereix el musical ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ durant el pont de novembre

 A més de les sessions del cap de setmana, l’obra es representarà també el dilluns, 1 de novembre a les 16.00 hores

El Museu dels Ciències amplia durant aquest pont les sessions d’obra teatral ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’, l’únic musical científic de l’escena nacional. És el primer cap de setmana que es posa en marxa aquest nou espectacle del Teatre de la Ciència, inclòs en l’entrada general del Museu, que se celebra els dissabtes a les 16.00 i 17.30 hores, i els diumenges a les 11.00 i 12.30 hores. A més, amb motiu del pont, s’ha programat una sessió el dilluns, 1 de novembre a les 16.00 hores.

Aquesta obra original de Juan Luis Mira, també dirigida per ell, s’ha realitzat en col·laboració amb el Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d’Alacant, amb John Sanderson, director acadèmic d’aquest Màster, al capdavant de la producció.

A través d’una posada en escena amb cançons originals, animacions i efectes audiovisuals, els protagonistes de ‘Ramona i Cajal’ coneixen a les persones més importants de la història de la ciència, tenen diàlegs interessants i diferents amb objectes del museu, canten amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i se sorprenen en escoltar a Einstein també rapear sobre els secrets de l’espai i del temps.

L’espectacle està inclòs en l’entrada del Museu dels Ciències i se celebra en el Teatre de la Ciència. El públic pot reservar sessió en el punt info de la primera planta del Museu.

Deixa el teu comentari