El musical científic ‘Ramona i Cajal’ es representarà en el Museu dels Ciències a partir del 25 d’octubre

Es tracta d’una obra original que s’ha creat en exclusiva per a la Ciutat de les Arts i les Ciències


Aquest espectacle, l’únic musical científic de tota Espanya, estarà inclòs en l’entrada general del Museu

El Teatre de la Ciència, situat en la primera planta del Museu, acull a partir del 25 d’octubre l’obra científica ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’, l’únic musical d’aquestes característiques en el panorama escènic nacional.

Aquesta obra original de Juan Luis Mira, també dirigida per ell, s’ha realitzat en col·laboració amb el Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d’Alacant, amb John Sanderson, director acadèmic d’aquest Màster, al capdavant de la producció. Es tracta d’una divertida representació musical en la qual dos joves viuran una infinitat d’aventures durant una nit en el Museu buscant un secret ocult en el seu interior.

L’equip artístic es troba en el Museu dels Ciències realitzant els assajos d’aquesta obra que combina la divulgació científica amb el teatre musical. Els protagonistes de ‘Ramona i Cajal’ coneixeran a les persones més importants de la història de la ciència, tindran diàlegs interessants i diferents amb objectes del museu, cantaran amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i se sorprendran en escoltar a Einstein també rapear sobre els secrets de l’espai i del temps. Altres grans personatges apareixeran durant aquesta aventura per a obrir-nos els ulls als moments més rellevants de la ciència.

Comenta la notícia