El musical «Fandango» recaptarà a Cullera fons per a la lluita contra el càncer

L’espectacle naix d’un grup de teatre amateur creat per a realitzar representacions solidàries

fandango-3CULLERA. 25-11-16. La solidaritat dels cullerencs s’ha tornat a posar en relleu. Esta vegada amb una altra iniciativa que tracta de recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Es tracta del musical «Fandango» de Fandango Grup de Teatre Solidari, de recent creació.

La representació tindrà lloc en la Casa de la Cultura els dies 10 i 11 de desembre i la recaptació de la taquilla serà donada íntegrament a l’AECC – Cullera Lluita contra el Càncer.

La presentació va tindre lloc este dijous en l’Auditori Municipal del Mercat a càrrec dels creadors d’esta història, que es remunta a l’Espanya dels anys 50 en la qual els amors impossibles, els prejudicis, els convencionalismes, el classisme, el racisme i la desigualtat imperen i condicionen les relacions humanes.

fandango-1El director i autor del musical és el cullerenc Paco Navarro i la productora Ángeles García. L’adaptació del guió ha sigut a càrrec del periodista Vicent Borja. La coordinació tècnica és responsabilitat d’Espectacles Sergio Sevilla.

El musical compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cullera i la venda d’entrades ja està disponible en la Casa de la Cultura i en el Forn de Camarena al preu de 12 euros.

L’elenc d’actors és divers i trobem des de xiquets fins a adolescents i fins i tot regidors de l’equip de govern que s’han prestat a col•laborar en esta iniciativa altruista.

En total, són prop d’una quinzena els qui es pugen a l’escenari als quals cal afegir altres 20 ballarins. A més, l’equip es completa entre bambolines amb altres 15 persones encarregades de la coordinació.

Deixa el teu comentari