El nou centre de salut de Tres Forques comença a ser una realitat

Sanitat ha començat les obres que costaran tres milions, estarà a mitjan 2022 i tindrà 22 consultes de medicina de família, base d’ambulàncies, pediatria i maternitat

La consellera de Sanitat Universal i Salut, Ana Barceló, ha visitat aquest dimecres les obres del nou centre de salut de Tres Forques a València.

Es tracta de la remodelació total d’un edifici existent propietat de la Generalitat que usava la Conselleria d’Infraestructures i que té una superfície aproximada de 3.000 m². L’import d’adjudicació supera els tres milions d’euros i es preveu que el centre estiga llest per a mitjan 2022.

L’actuació respon a les noves necessitats de demanda de serveis sanitaris en la zona. “El nostre compromís era que els més de 20.000 veïns del barri de Tres Forques, l’assistència sanitària del qual es divideix ara en quatre centres de salut diferents (Sant Isidre, Fuensanta, Plaza Roma i el Consultori Auxiliar de Safranar), pogueren tenir accés a uns serveis sanitaris sense necessitat de desplaçar-se fora del barri en el qual resideixen. Compromís que avui complim”, ha indicat Ana Barceló.

L’actuació consistirà en la transformació de l’actual edifici administratiu en centre de salut. La modificació interna total de l’edifici per a adaptar-lo al seu nou ús anirà acompanyada de la millora de les envolupants per a la seua optimització energètica.

Deixa el teu comentari