El Palmar celebra demà la festivitat del Crist de la Salut amb una missa i processó sense fidels

 La pedania valenciana del Palmar celebrarà demà, dijous, la festivitat del Santíssim Crist de la Salut amb una eucaristia i una processó sense fidels, mentre que la tradicional romeria per l’Albufera ha sigut cancel·lada amb motiu de la pandèmia del COVID-19.

La celebració de la festivitat tindrà lloc aquest dijous en la parròquia Jesuset de l´Hort que acollirà una missa solemne a les 12 hores, “mantenint totes les mesures d’aforament i seguretat establides per les autoritats sanitàries”, ha assenyalat el rector, Antonio Teruel.

A la vesprada “ha sigut autoritzada la solemne processó que recorrerà els carrers de la pedania amb la imatge del Crist, sense la participació de fidels i acompanyada únicament per les autoritats”, segons el rector, que ha afegit que “els devots podran contemplar el pas de la imatge des dels seus portals o balcons, engalanats per a la festivitat”.

Igualment, aquesta setmana se celebraran en el temple parroquial eucaristies a intenció de diferents col·lectius de la pedania valenciana i hui, dimecres, una ofrena a la imatge del Crist “per a la qual hem establit un recorregut d’entrada i eixida, sempre respectant les mesures de seguretat establides”, ha assenyalat.

Per part seua, la tradicional romeria amb barca que recorre l’Albufera amb el Crist de la Salut cada any, a l’agost, des de 1976, acompanyada de centenars de fidels en les seues embarcacions, ha sigut suspesa davant la situació sanitària actual.

En 2017 la Santa Seu va concedir al Palmar un Any Sant Jubilar per la seua devoció al Crist de la Salut amb motiu del 75 aniversari de la seua imatge actual i el 75 aniversari també de la parròquia.

Deixa el teu comentari