El Palmar celebra la festivitat del Crist de la Salut amb una missa i processó sense fidels

La pedania valenciana del Palmar va celebrar ahir la festivitat del Santíssim Crist de la Salut amb una eucaristia i una processó sense fidels, mentre que la tradicional romeria per l’Albufera va ser cancel·lada amb motiu de la pandèmia del COVID-19.

La celebració de la festivitat del patró del Palmar va tindre lloc ahir en la parròquia Jesuset de l´Hort que va acollir al matí una missa solemne, “mantenint totes les mesures d’aforament i seguretat establides per les autoritats sanitàries”, ha assenyalat el rector, Antonio Teruel.

A la vesprada va tindre lloc la solemne processó “que va recórrer els carrers de la pedania amb la imatge del Crist, sense la participació de fidels i acompanyada únicament per les autoritats”, segons el rector, que ha afegit que “els devots van poder contemplar el pas de la imatge des dels seus portals o balcons, engalanats per a la festivitat”.

Igualment, aquesta setmana s’han celebrat en el temple parroquial eucaristies a intenció de diferents col·lectius de la pedania valenciana així com una ofrena a la imatge del Crist “amb un recorregut d’entrada i eixida, sempre respectant les mesures de seguretat establides”, ha assenyalat.

Per part seua, la tradicional romeria amb barca que recorre l’Albufera amb el Crist de la Salut cada any, a l’agost, des de 1976, acompanyada de centenars de fidels en les seues embarcacions, va ser suspesa davant la situació sanitària actual.

Deixa el teu comentari