El Parc Central de València obri les portes a la ciutadania

La primera fase del total del gran pulmó verd que suposa un 40% de tota la zona verda ja està obert al públic.

El Parc Central de València ha obert les seues portes.

La primera fase del total del gran pulmó verd de la ciutat suposa un 40% de la zona verda que ja oberta al públic. A la seua obertura va assistir el Ministre de Foment, José Luis Ábalos, qui va avançar que es renovarà el conveni de 2003 amb el qual es va estimar les operacions del projecte en 800 milions d’euros. El Ministre, ha destacat que és important renovar el conveni perquè s’estima que el projecte complet puga ascendir a més de 3.100 milions d’euros.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va assenyalar que amb aquesta obertura d’una part del Parc Central s’augmenta la superfície verda de la ciutat amb la qual cosa s’aconsegueix que siga més sostenible. Per altra banda, ha destacat que s’està avançant pel que fa a complir el projecte complet.

Per la seua banda el President de la Generalitat, Ximo Puig, destacava la importància de treballar conjuntament entre institucions per tal de seguir cohesionant la ciutat.

A aquesta obertura al públic assistiren centenars de visitants. Una parcel·la de 110.000 metres quadrats que compta amb 1.000 arbres, 100.000 plantes i 5.700 metres quadrats de gespa en ple centre de València.

Deixa el teu comentari