El Parc de l’Alquenència d’Alzira estrena font

La instal·lació hidràulica d’aquest ‘pulmó verd’ ha tingut un cost de més de 50000 euros, provinents de la borsa de polítiques d’aigües

El Parc de l’Alquenència d’Alzira ja gaudeix de la font ornamental que s’ha instal·lat en el nucli d’aquest recinte amb l’objectiu de potenciar-lo i donar-li una miqueta més de vida. Un obra de vora un mes de durada que ha costat 50000 euros provinents de la borsa de polítiques d’aigua.

Pascual califica aquesta zona com a ‘pulmó verd’ de la ciutat i assegura que és una instal·lació necessària per a promoure el parc, per a molts encara desconegut.

Per a garantir l’ús adequat de les instal·lacions, es pretén dur a terme la col·locació d’unes càmeres de seguretat per a tenir més controlada la zona. Tot i això, aquesta decisió, no depén solament de l’Ajuntament.

Al marge de la seguretat audiovisual, també s’està considerant la possibilitat de tancar el parc, encara que aquest sembla un assumpte més complicat.

Amb càmeres o no, els usuaris del Parc de l’Alquenència ja poden gaudir d’aquesta font ornamental que busca donar-li un aire renovat a les instal·lacions i promoure l’afluència de la gent de la ciutat.

Deixa el teu comentari