El parc mòbil de Protecció Civil a Almussafes s’ampliarà amb dos motocicletes

La iniciativa es va confirmar durant l’última sessió informativa de l’any 2016, celebrada durant la vesprada d’ahir dimarts en la Casa Consistorial

reunio-cap-dany-proteccio-civil-1Almussafes, a 21 de desembre del 2016. El saló de plens de l’Ajuntament d’Almussafes va acollir, a les 19 hores d’ahir dimarts dia 20 l’última sessió trimestral de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil. L’alcalde, Toni González, va presidir la trobada, que també va comptar amb la presència del Cap de la Policia Local, Ernesto Serrano. La valoració de les actuacions desenrotllades pels voluntaris durant els últims mesos i les novetats que s’aplicaran a partir de l’any que ve 2017, entre elles la cessió de dos motocicletes al parc mòbil de l’agrupació, van centrar bona part dels continguts tractats.

Les forces de seguretat d’Almussafes compten amb el suport de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, un cos que dirigix Antonia García i que brinda els seus servicis a la ciutadania d’Almussafes des de fa quinze anys.

Durant la sessió informativa trimestral, el primer edil va felicitar públicament als quasi 30 integrants de l’entitat per la seua total implicació i entrega a l’àmbit de la col•laboració i la seguretat ciutadana del municipi. “Indubtablement, les funcions que realitzeu anualment en la nostra població, de suport al Servici de Seguretat Ciutadana, són impagables i moltes vegades desconegudes i poc valorades per part de la ciutadania”, va destacar González.

De fet, l’estreta col•laboració de l’agrupació amb la Policia Local en la previsió i prevenció de situacions de greu risc col•lectiu, la protecció i socors de les persones i béns quan les dites situacions es produïxen i la seua labor de coordinació amb els agents locals en els distints esdeveniments organitzats pel consistori municipal ha sigut una constant durant els últims quinze anys.

Així mateix i tal com establix l’art. 3 de l’Ordenança de Tràfic, circulació de vehicles de motor i seguretat viària de l’Ajuntament d’Almussafes, l’ajuntament, sota l’autoritat de l’alcalde i la supervisió de la Policia Local, pot requerir l’auxili dels voluntaris de les agrupacions de Protecció Civil a este efecte que, com a agents de l’Autoritat, col•laboren en el control del trànsit i tall de les vies destinades a la celebració dels actes esportius i esdeveniments, funcions que també han desenrotllat en diferents ocasions.

Deixa el teu comentari