El Partit Popular d’Alzira demana al bipartit que emeta la 2a edició dels bons de comerç

Els bons han de destinar-se als qui no van poder beneficiar-se en la 1a edició

Cal reactivar el comerç local

S’acosten les Festes Nadalenques, i amb elles, l’últim alé per als comerciants que mantenen l’esperança d’una remuntada en les vendes que els permeta “disfressar” les xifres facturades l’any 2020.

Per a incentivar el consum local, el mes de setembre, es van emetre els “bons comerç” una campanya que va nàixer en el consell de comerç, on tenim representació, i que va tindre una acceptació enorme, de fet, aquesta emissió es va quedar molt curta per a la demanda que va haver-hi. Dins de les propostes que plantegem a l’equip de govern des del PP durant l’estat d’alarma, aquesta va ser una d’elles.

En el ple del mes d’octubre es va aprovar per unanimitat la provisió de diners per a llançar una segona emissió, quan el que es demanda és en benefici de tota la població el suport de tots els partits representats és unànime, però aquesta és la data, quasi un mes després i amb l’experiència de no ser una cosa nova, en què no se sap res d’ells, o almenys els mitjans, canal de comunicació del bipartit, no han publicat res.

És obligació de l’Administració, trobar les vies d’ajuda als nostres comerços perquè es moga l’economia local per això demanem que, a part de l’emissió de la segona edició dels bons, es tinga en compte els qui ja es van beneficiar en l’edició anterior i queden fora, perquè puguen beneficiar-se altres persones i aquests bons arriben a l’abast de tots els ciutadans que vulguen optar. Veient la situació actual econòmica que a causa d’aquesta pandèmia ens està tocant viure, exigim que es traguen aqueixos bons com més prompte millor perquè els nostres comerciants no poden esperar més i aquesta emissió està aprovada per ple des de fa un mes pel que temps han tingut per a traure’ls.

Des del PP demanem al bipartit que estudie ajudes en rebaixes o exempcions d’impostos als comerços locals que amb prou faenes continuen obrint les seues portes en espera d’una xicoteta remuntada que els ajude a mantindre els seus negocis i no els obligue a tancar les seues portes. Així mateix esperem que, de cara a les festes nadalenques s’incentive el consum a la Ciutat amb campanyes promocionals que atraguen a realitzar les nostres compres en el comerç local.

Deixa el teu comentari