El Partit Popular lamenta que el Bipartit Alzireny (Compromís-PSOE) estiga convertint Alzira en una ciutat de plàstic.

Volem saber l’opinió del regidor de medi ambient Pep Carreres

Per mitjà dels mitjans de comunicació ens hem assabentat de l’inici de la substitució de la gespa natural del tram central de la La gran Via de la Comunitat Valenciana en la zona de Tulell.

Des del partit Popular estem en contra d’aquest canvi. No estem en contra de les raons i de la fi que es proposa, però sí de la solució triada pel bipartit alzireño.

Sorprén molt la diferència existent entre la ideologia que Compromís i PSOE de la nostra ciutat intenten vendre i les actuacions reals que després realitzen.

Volen fer una Alzira més sostenible i prenen decisions contràries a aquest efecte. Exemple clar és la substitució de gespa natural per gespa de plàstic. Aquesta no és la manera d’aconseguir una Alzira verda, ecologista i sostenible.

A proposta del Partit Popular es va aprovar una moció en el ple de l’ajuntament del mes de febrer, perquè es bonifique el 50% de la quota íntegra de l’Impost de Béns immobles destinat a tota mena d’immobles en el qual s’instal·len sistemes per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia provinent del sol, sense límits de duració. Aquestes mesures són el camí per a anar aconseguint una Alzira més ecològica i sostenible.

No entenem les raons de la utilització de gespa de plàstic per a les nostres zones verdes. Des del partit Popular creiem que aquest tipus d’actuacions són fruit de la falta de diàleg entre els partits del bipartido governant

Estem a l’espera de saber l’opinió i les explicacions oportunes del regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició ecològica sobre quina Alzira s’estiga convertint en una ciutat de plàstic en comptes d’una ciutat verda, ecològica i sostenible.

Deixa el teu comentari