El Paterna va guanyar 2-0 al Xàtiva aquest diumenge en l’estadi paternero Gerardo Salvador.

L’equip aconseguí guanyar a casa en la seua 3a victòria consecutiva

El Paterna va rebre aquest diumenge a l’estadi Gerardo Salvador, al Xàtiva òn el va guanyar 2-0

Els dos equips venien amb ganes després dels últims partits, el Paterna havia guanyat al Paiporta a domicili, 3 a 4 i a l’Alzira a casa per 2-1, mentre qu’el Xàtiva buscava una victòria després del pobre empat 0-0 enfront de la Roda.
No va haver-hi gols en la primera part i els equips no despertaren fins a la segona.

Després del descans, va arribar el gol primer per al Paterna, de la mà de Rafa Gimeno en el minut 68 i el equip anfitrió sentencià el encontre a la vora del final, al minut 88 amb un gol de Spiranelli, deixant el definitiu 2-0 en el caseller.

Moltes rotacions als dos equips, van entrar per el Paterna Sergio Cuesta, Josevi i Selu en substitució de Juárez, Jero i Spiranelli, mentre que el Xátiva donà entrada a Jaime Jornet, Iker Sebastián i Seral per Rulo, Adrián i Maldo.

Va ser un encontre mogut, ja que l’àrbitre mostra 5 targetes, 2 dues targetes grogues al Paterna, als jugadors Blay i Peque y altres dues grogues al Xàtiva (concretament a Víctor Banegas i Seral), amés d’una roja al jugador de l’equip visitant Berna.

El Paterna es prepara per al pròxim encontre enfront del Rayo Ibense com a visitant i l’Olimpic Xàtiva s’enfrontarà a casa seua al Crevillente Deportivo.

Amb aquest marcador, el conjunt de Paterna és tretzé, mentre qu’el Xàtiva és quart després de la finalització de la jornada en la 3a divisió.

Deixa el teu comentari