El Paterna va guanyar 2-0 al Xàtiva aquest diumenge en l’estadi paternero Gerardo Salvador.

L’equip aconseguí guanyar a casa en la seua 3a victòria consecutiva

El Paterna va rebre aquest diumenge a l’estadi Gerardo Salvador, al Xàtiva òn el va guanyar 2-0

Els dos equips venien amb ganes després dels últims partits, el Paterna havia guanyat al Paiporta a domicili, 3 a 4 i a l’Alzira a casa per 2-1, mentre qu’el Xàtiva buscava una victòria després del pobre empat 0-0 enfront de la Roda.
No va haver-hi gols en la primera part i els equips no despertaren fins a la segona.

Després del descans, va arribar el gol primer per al Paterna, de la mà de Rafa Gimeno en el minut 68 i el equip anfitrió sentencià el encontre a la vora del final, al minut 88 amb un gol de Spiranelli, deixant el definitiu 2-0 en el caseller.

Moltes rotacions als dos equips, van entrar per el Paterna Sergio Cuesta, Josevi i Selu en substitució de Juárez, Jero i Spiranelli, mentre que el Xátiva donà entrada a Jaime Jornet, Iker Sebastián i Seral per Rulo, Adrián i Maldo.

Va ser un encontre mogut, ja que l’àrbitre mostra 5 targetes, 2 dues targetes grogues al Paterna, als jugadors Blay i Peque y altres dues grogues al Xàtiva (concretament a Víctor Banegas i Seral), amés d’una roja al jugador de l’equip visitant Berna.

El Paterna es prepara per al pròxim encontre enfront del Rayo Ibense com a visitant i l’Olimpic Xàtiva s’enfrontarà a casa seua al Crevillente Deportivo.

Amb aquest marcador, el conjunt de Paterna és tretzé, mentre qu’el Xàtiva és quart després de la finalització de la jornada en la 3a divisió.