El Patge Real reparteix regals entre els xiquets i xiquetes del menjador social de Mislata

L’Ajuntament organitza aquesta escola nadalenca per a garantir als xiquets de famílies sense recursos tres menjars al dia.

Durant les vacances de Nadal el menjador escolar del col·legi públic L’Almassil ha obert les seues portes per a tirar una mà amb els més xicotets de la casa a les famílies més necessitades. L’Ajuntament de Mislata porta prestant aquest servei gratuït en els últims anys, obrint els menjadors dels col·legis en època de vacances escolars, tant a l’estiu com en nadal, oferint als xiquets i xiquetes, a més d’activitats extraescolars tres menjars al dia.

Coincidint amb la proximitat de l’arribada de les seues Majestats els Reis Mags d’Orient, un dels seus patges ha volgut acostar-se fins a aquest col·legi mislatero per a fer-los arribar uns obsequis. Els xiquets i xiquetes han rebut jocs educatius, no bèl·lics ni sexistes, com a pissarres màgiques o el clàssic Connecta Quatre que ha donat l’empresa municipal Nemasa, així com pilotes que ha regalat la regidoria d’Infància. Les cares d’alegria i els crits de felicitat dels xicotets per la visita del Patge Real han sigut protagonistes d’un acte al qual ha acudit l’alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat de Ximo Moreno, regidor de Benestar Social, i Lola Hortelano, regidora d’Infància.

El prop d’un centenar d’escolars d’Educació Infantil i Primària de Mislata reben, a més del menú que se serveix en el menjador, una bossa amb el berenar i una altra per al desdejuni de l’endemà consistent en llet, sucs, torrades, mantega, melmelada i brioixeria. Aquest servei s’està prestant durant els dies laborals de Nadal, en horari de demà fins a 15 hores, als escolars que durant el curs gaudeixen de la beca municipal de menjador, és a dir, aquells les famílies dels quals travessen majors dificultats econòmiques.
“Vam ser pioners a implantar menjadors socials per a famílies necessitades i hem continuat defensant aquest programa sempre, perquè no podem permetre que la falta de recursos repercutisca en la salut dels més xicotets; i per això continuarem estant al costat dels qui més el necessiten, especialment en aquestes dates”, explica Bielsa. La idea és que a més de garantir-los els tres menjars al dia, els més xicotets gaudisquen jugant amb els seus companys i participant en diferents activitats d’animació supervisades per monitors especialitzats.

Deixa el teu comentari