El Perelló inverteix 129.000 euros en la remodelació de les voreres de Ramón Llull i Arquitecte Lavernia

L’Ajuntament del Perelló ha adjudicat les obres de remodelació de les voreres dels carrers Ramón Llull i Arquitecte Lavernia per un import de 129.000 euros, una actuació que s’emmarca dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València. 

Les obres començaran el 4 d’octubre en Arquitecte Lavernia i el 13 d’octubre en Ramón Llull. Les obres duraran unes tres setmanes pel que el Consistori ha demanat comprensió als veïns i veïnes que es vegen afectats al mateix temps que ha expressat les seues disculpes per les molèsties que es puguen ocasionar.

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, ha explicat que amb aquesta remodelació es millorarà notablement la circulació de les persones en aquests dos carrers gràcies a voreres noves i amb major amplitud.

“El nostre objectiu és millorar gradualment les voreres de la població igual que les rampes d’accessibilitat que tenim pendents d’executar en diverses vies. Necessitem un Perelló més còmode per als veïns i visitants i també estem treballant per a renovar el mobiliari urbà i millorar la imatge de la nostra població”, ha declarat el primer edil, qui ha afegit que “l’objectiu de l’equip de Govern és optimitzar els contextos estratègics del desenvolupament sostenible”.

Deixa el teu comentari