El Perelló obri el seu Centre Cultural després d’una inversió de 1,5 milions d’euros

El Doctor José Antonio Gómez Marco dóna nom al centre i la seua vídua va recollir una placa que li va entregar l’alcalde, Juan Botella 

Ahir, dissabte, El Perelló va viure la estrena del Centre Cultural que revitalitzarà l’oci i la cultura del municipi, després de uns anys d’obres i una inversió de 1,5 milions d’euros.

El Centre Cultural porta el nom de ‘Dr José Antonio Gómez Marco’ en memòria del metge tan benvolgut pels veïns. En l’acte van estar la seua vídua, Pilar Cambins, i els seus fills; ella va ser l’encarregada de recollir la placa que en reconeixement al seu marit li va entregar l’alcalde, Juan Botella, i va dedicar unes sentides paraules a la relació del doctor Gómez Marco i de la seua família amb El Perelló que van arrancar un emocionat aplaudiment del públic.

El nou Centre Cultural se situa en els antics Cines Avenida després d’una reforma integral que permet gaudir ja d’aquest espai. L’alcalde del Perelló, Juan Botella, va destacar en la seua intervenció que “aquest centre suposa una dotació molt necessària per al municipi” i va anunciar que “en dues setmanes tornarà el cinema al Perelló i per a 2021 comptarem amb una agenda cultural de teatre, música i cinema que volem que siga referent a la comarca”. A més va destacar que del cost de 1,5 milions de l’edifici, 1,2 milions s’han fet amb fons propis del consistori i sense recórrer a l’endeutament.

A més de la gran sala d’actes, el Centre Cultural compta amb una sala multiusos amb capacitat per a 300 persones. L’edifici albergarà també la Escoleta Infantil, la construcció de la qual començarà en 2021 com va afirmar Juan Botella.

Les primeres actuacions del Centre Cultural van ser a càrrec de l’Agrupació Musical del Perelló, la Colla El Portet i va tancar el cantant i compositor valencià Alejandro Parreño amb el seu grup ‘Nòmada’.

En l’obertura del Centre Cultural del Perelló estigueren el Senador Fernando de Rosa, els diputats provincials Jordi Mayor, alcalde també de la veïna Cullera, i el diputat Modesto Martínez i l’alcalde Sueca, Dimas Vázquez, a més de tots els regidors del Perelló.

Hui, diumenge, d’11 a 14 hores, l’Ajuntament del Perelló realitza una jornada de portes obertes per a la ciutadania que vulga visitar i conéixer l’edifici. Es fa en grups de deu persones per a mantindre la seguretat sanitària.

Deixa el teu comentari