El Perelló va celebrar el passat diumenge 28 d ‘abril, la seua ja tradicional Matinal Motera.

La localitat del Perelló tornà a omplir de motor els seus carrers, amb l’edició número XVII de la seua tradicional Matinal Motera.

Mes de 1000 persones es van donar cita, el passat diumenge, per tal de celebrar la Matinal Motera, organitzada per La Associació Motera del Perelló,una deles més veteranesdelaRibera.

El passat diumenge 28 d’abril la localitat del Perelló, va acollir l’edició número XVII de la seua ja tradicional Matinal Motera, més de 1000 persones aplegades de tota la Comunitat Valenciana es van donar cita en el port de la ciutat per gaudir un any mes d’aquesta activitat organitzada per la Asociaciò Motera del Perelló

José Vendrell, que va ser president durant 9 anys de l’associació, parlava de la fantàstica acollida que va tindre aquest any la convocatòria.

Una ubicació envejable, amb el sol com a protagonista en tota la jornada, va fer que tots els assistents gaudiren d’un dia espectacular, amb eixida a la muntanya inclosa.

Una de les activitats que més públic apropa al port , es el tradicional esmorzar de llomello, amb la distinció de “super bocates “ , s’han venut més de 500 tiquets , per a provar aquesta delícia de la Ribera, esmorzar que donara forces als moters per tal d’afrontar la pujada a la muntanya després.

Un esdeveniment que reuneix moters i aficionats de tota la comunitat, que forma part del calendari moter de València, i que permet gaudir del món del motor en tota la seua essència.
Jose Vicente Sanchez, president del moto club de Benicull, parlava de la espectacularitat de l’experiènci


Sense dubte les bones sensacions que ha deixat aquesta edició, donen pas ja a preparar l’edició 2020.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari