El ple aprova la moció de Cs per crear una entitat que funcione com una cooperativa elèctrica a Alzira

Vidal: “Amb esta iniciativa es reduirà la factura de la llum i es fomentarà un consum responsable i sostenible”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha celebrat que s’aprovarà en ple la moció de Cs per a crear una entitat que funcione com una cooperativa elèctrica a Alzira. Vidal ha destacat que amb la iniciativa es reduirà la factura de la llum i es fomentarà el consum responsable i sostenible.

També ha explicat que la proposta estava inclosa en el programa electoral de Ciutadans. Des de l’agrupació política asseguren que han seguit el principi de servei públic han considerat necessari compartir la iniciativa i fer tot el possible per posar d’acord a tots els grups polítics. 

Així mateix, el representant de Ciutadans a l’Ajuntament d’Alzira ha advertit que encara que no s’han acordat terminis tancats, s’espera que abans que acabe la legislatura puguem estar celebrant que el cost de l’energia a la ciutat hi haja disminuït. D’altra banda, Vidal ha manifestat “la seua satisfacció perquè l’acord inclou que l’oposició estiga representada en la comissió que estudiarà la creació d’esta entitat, les seues característiques i el posterior desenvolupament”.

Deixa el teu comentari